Overfører data ...
LemenHopp
NZF logoNorsk Zoologisk Forening
Nyheter Om NZF Kontakt Lokallag Aktiviteter Hva er zoologi?

Aktiviteter

Her finner du spennende aktiviter i regi av hovedforeningen og/eller våre lokallag. Følg med på kalenderen! Sjekk flaggermusgruppas aktivitetsside hvis du er spesielt interessert i flaggermus.

Fokus på prosjektene

 Når?  Mo 12 Mar 18:30 – varighet 2 timer Pris: 0,–    
 Hvem? Lars Jøran Sundsdal    Hvor? Agder naturmuseum

Vi presenterer og diskuterer prosjektene som går i regi av NZF Sørlandsavdelingen. Det gjelder slåttemarksprosjektene, felles kartleggingsprosjekter med andre foreninger.

Det blir et innslag om herpetiler (amfibier og krypdyr) ved Beate Strøm Johansen. En presentasjon av øvrige kartleggingsprosjekter og skjøtselsprosjektene ved Asbjørn Lie.  Ta gjerne med bilder fra disse turene på en minnepenn! Møtet er felles med Agder botaniske forening.

Skogstur med Arve (i tekst og bilder innendørs)

 Når?  Tu 20 Mar 18:30 – varighet 2 timer Pris: 0,–    
 Hvem? Lars Jøran Sundsdal    Hvor? Agder naturmuseum

Foto/videoforedrag med Arve Henriksen. Arve tar oss med på en tur i nærområdet, og viser nydelige bilder og video av det han har sett gjennom linsa siden sist. Arve er en fantastisk dyktig fotograf, og har flere ganger fått vist filmene sine på NRK, bl.a Ut i naturen: Beverdalen. Denne gangen er det ikke bever som er hovedinnhold, men Arve har mye annet å tilby, og vi gleder oss til å se!

Betal kontingent her

Oppgi medlems-/abonnentnummer og e-postadresse om du har en. Nummeret finner du på adresseetiketten til siste nr. av Fauna. Klikk «OK» for å gå videre:

Norsk Zoologisk Forening | Postboks 102 Blindern, 0314 OSLO | E-post: nzf@zoologi.no | Org.nr. 971 274 727
Nettredaktører: Asbjørn Lie, Mariken Kjøhl-Røsand, Kristoffer Bøhn, Magne Flåten, Irene Elgtvedt, Håkå B. Furuseth

Alt materiell (design, tekst og bilder) under domenet zoologi.no er beskyttet av åndsverkloven. Mer informasjon om opphavsrett finner du på Clara.

Logo 1sted
Pil opp